Κλίκαρε υπάρχουν σημαντικά εδώ!

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Παιδιά και ζώα...

Πολλές φορές τα παιδιά μας,έχουν εκφράσει την επιθυμία,να τους αγοράσουμε ένα κατοικίδιο.Σίγουρα είναι ευχάριστη η παρουσία ενός ζώου άλλα πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας ότι και αυτά το μόνο που χρειάζονται,απο μας είναι αγάπη και φροντίδα.Αν τα (κακό)μεταχειριζόμαστε  θα περάσουν τα λίγα χρόνια της ζωής τους δυστυχισμένα.Οπότε μπορούμε ν αγοράσουμε στο παιδί μας ένα κατοικίδιο όταν ξεκινήσει το σχολείο ώστε να είναι αρκετά ώριμο,να έχει συνείδηση και συναίσθηση των πράξεων του,να είναι υπεύθυνο εφόσον έχει αναλάβει και άλλες ευθύνες.Ωστε να αναλάβει εκείνο την φροντίδα και την ευθύνη του κατοικίδιου του.
  • Ένα ενυδρείο με ψάρια μας προσφέρει την απόλυτη χαλάρωση χαζεύοντας τα.Μπορεί και μόνο του το παιδί με την φαντασία του να διακοσμήσει το ενυδρείο.....


  • Σκύλος.Τι να πούμε για τους σκύλους,είναι ο καλύτερος και πιο πιστός φίλος του ανθρώπου.Ποτέ δεν μας αφήνει να βυθιστούμε στις σκέψεις μας γιατί πότε δεν μας αφήνει σε ησυχία πάντα μας ζητά να παίξουμε μαζί του.Η ευθύνη για την φροντίδα του είναι μεγάλη οπότε πρέπει πρώτα να σκεφτούμε αν μπορούμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του.Οχι να το αγοράσουμε επιπόλαια{σαν δώρο}και μετά αν δεν μας αρέσει να το πετάξουμε στους δρόμους.
  • Γάτα.Ένα ακόμα αγαπημένο ζωάκι.Είναι λίγο πιο καθαρές από τους σκύλους.Είναι ναζιάρες όταν θέλουν χάδια.Οι γάτες είναι λίγο απρόβλεπτες.Θέλουν την ησυχία τους την περισσότερη ώρα....

  • Πουλάκια.καναρίνια,παπαγαλάκια.Είναι υπέροχοι τραγουδιστές λατρεύω να κάθομαι στο μπαλκόνι και να τους ακούω.Όπως και τα προηγούμενα ζωάκια και τα πουλιά θέλουν την φροντίδα τους.Το κλουβί θέλει καθάρισμα,γέμισμα η ταΐστρα τους,το μπουκαλάκι που πίνουν το νεράκι τους.Δουλεία που σίγουρα μπορεί να αναλάβει το παιδί σας. 


  • Κουνελάκια.Είναι πολύ ήσυχα,απαλά,γλυκούλια,αλλά προσοχή μπορούν θα δαγκώσουν οτιδήποτε στο σπίτι{καλώδια}και να δημιουργήσουν προβλήματα.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...