Κλίκαρε υπάρχουν σημαντικά εδώ!

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Δυναμική είσοδος της Anytime και στο χώρο της Υγείας!


Δυναμική είσοδος της Anytime και στο χώρο της Υγείας
Anytime Health Value: στην ασφάλιση υγείας, τώρα η επιλογή είναι απλή!
Αθήνα, Μάιος 2013 – Η Anytime, η direct ασφάλιση στη χώρα μας, από την INTERAMERICAN, φέρνει για πρώτη φορά την αμεσότητα και στην ασφάλεια υγείας. Το Anytime Health Value είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης υγείας, που έρχεται να προσφέρει μοναδικές καλύψεις, σε ιδιαίτερα οικονομικές τιμές, με ασφάλιστρα που, για παράδειγμα, ξεκινούν από 29 ευρώ το μήνα για ενήλικες 30 ετών και είναι μόλις 16 ευρώ το μήνα για τα παιδιά μέχρι 15 ετών*.
Η Anytime κάνει τώρα την ασφάλεια υγείας απλή υπόθεση. Μπαίνοντας στο www.anytime.gr ή καλώντας στο 801 11 30000, μπορεί ο καθένας, μόνος του να υπολογίσει τα ασφάλιστρα για τον ίδιο και την οικογένειά του και να πάρει άμεσα προσφορά. Στη συνέχεια ασφαλίζεται με ένα τηλεφώνημα, αφού απαντήσει σε μερικές απλές ιατρικές ερωτήσεις.
Το Anytime Health Value, εξασφαλίζει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και μοναδικές παροχές που προσθέτουν αξία στην ασφάλιση:
  • Καλύπτει τη νοσηλεία σε κορυφαία ιδιωτικά νοσοκομεία στην Ελλάδα, σε δημόσια νοσοκομεία, αλλά και στο εξωτερικό.
  • Περιλαμβάνει, δωρεάν, πλήρες ετήσιο check up σε συνεργαζόμενα διαγνωστικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα.
  • Παρέχει τη μοναδική Άμεση Ιατρική Βοήθεια της INTERAMERICAN για την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών υγείας, 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο, με ιατρικές συμβουλές αλλά και μεταφορά σε νοσοκομείο με το κατάλληλο μέσο, ασθενοφόρο, ελικόπτερο ή και αεροπλάνο.
  • Προσφέρει μια ακόμα πρωτοποριακή, αποκλειστική παροχή: πρόσβαση στο παγκόσμιο δίκτυο γιατρών «Best Doctors» για μια δεύτερη γνώμη γιατρού.
  • Εξασφαλίζει δωρεάν επισκέψεις σε γιατρούς ειδικότητας γενικής ιατρικής και προνομιακές τιμές για επισκέψεις σε γιατρούς και διαγνωστικές εξετάσεις στις ιδιόκτητες ιατρικές μονάδες της INTERAMERICAN.
Η Anytime αντιπροσωπεύει σήμερα τη νέα σύγχρονη αντίληψη και στην ασφάλεια υγείας. Αποτελεί μια ολοκληρωμένη και προσιτή πρόταση με την εγγύηση της INTERAMERICAN. Σημειώνεται ότι η INTERAMERICAN είναι μια κορυφαία ασφαλιστική εταιρία, με 45 χρόνια ηγετική παρουσία στην Ελλάδα. Ανήκει στον ισχυρό ευρωπαϊκό Όμιλο ACHMEA, που δραστηριοποιείται σε 8 χώρες και κατέχει την πρώτη θέση στην ασφάλεια υγείας στην Ολλανδία.
www.anytime.gr 210 94 60000 και 801 11 30000
* Τα ασφάλιστρα μπορούν να διαφοροποιηθούν ανάλογα με το ιατρικό ιστορικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...