Κλίκαρε υπάρχουν σημαντικά εδώ!

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Το πιο γλυκό αρωμα για τα πιο γλυκά κοριτσακια!!






Πριν από λίγες μέρες παρέλαβα αυτό το αρωματάκι το ονομα του "Rose" που είναι για τα μικρά κοριτσάκια.Μια πολύ γλυκιά απαλή μυρωδιά που φτιάχνει την διάθεση σε εκείνη που φοράει το αρωματάκι αλλά και σε εκείνους που το μυρίζουν.Το θετικό στο αρωματάκι είναι οτι έχει αρκετά μεγάλη διάρκεια.Επίσης είναι διάφανο,δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο χρώμα πράγμα που σημαίνει οτι είναι αγνό χωρίς έξτρα χημικά.Σίγουρα θα γίνει το αγαπημένο άρωμα για κορίτσια!!
Ας διαβάσουμε τι λέει και ίδια εταιρία για το αρωματάκι για τα κορίτσια..




Όλοι θυμόμαστε το πρώτο μας άρωμα, μία οσφρητική ανάμνηση βαθιά χαραγμένη στη ψυχή μας που μας ταξιδεύει σε εποχές γλυκές κι ανέμελες.

Στη Γαλλία το άρωμα που θυμίζει την παιδική τους ηλικία – ακόμα και σε κορυφαίους αρωματοποιούς, όπως ο Κουρτζιάν, ανήκει στον Οίκο αρωματοποιίας Roger & Gallet.

Χαρίστε στο κοριτσάκι σας την πρώτη μου οσφρητική ανάμνηση, αυτή του Rose…. Εκφράζει την προσωποποίηση της χαράς και της αθωότητας των παιδιών και θα συνοδεύει πάντα τις κοριτσίστικες αναμνήσεις τους…

Το Rose ένα άρωμα με φυτική σύνθεση. Μοιάζει σαν το 1ο μπουμπούκι του ομορφότερου τριαντάφυλλου και εναρμονίζεται πλήρως με το φυσικό άρωμα της παιδικής επιδερμίδας. Νότες μανταρινιού και λευκών ανθών έρχονται να συνοδεύσουν το τριαντάφυλλο καλύπτοντας το δέρμα με ένα ελαφρύ πέπλο αρώματος. Στις μεσαίες νότες αποκαλύπτεται ο πραγματικά αθώος χαρακτήρας του αρώματος με νότες από μπουμπουκι τριαντάφυλλο (baby rose) –ένα άρωμα ανάλαφρο παιχνιδιάρικο & αθώο που πλησιάζει την εμπειρία της πούδρας.

Ένα μπουκέτο αρωμάτων, φυσικό, δημιουργεί τις πιο όμορφες παιδικές νότες στην καθημερινότητα του παιδιού σας αναδεικνύοντας συναισθήματα αγάπης.

Βρείτε τα φαρμακεία Roger&Gallet στο www.roger-gallet.gr
Ενδεικτική Λ.Τ.
18.90 € / 30 ml.
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - HONDOS CENTER - ATTICA

2 σχόλια:

  1. Χριστος Ανεστη και χρονια πολλα .Ειχα καιρο να περασω γιατι παρουσιαστηκα στον στρατο.Οταν θα μπορω θα ερχομαι απο εδω Δεν ξεχνω τους φιλους.Να εισαι παντα καλά και να βρισκω ανοιχτο το σπιτικο σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια πολλα με υγεια!!ευχαριστω παρα πολυ που δεν ξεχνάς κ το δικό μου blog!!καλος πολίτης!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...