Κλίκαρε υπάρχουν σημαντικά εδώ!

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Αντιλιακό για παιδάκια απο την VICHY CAPITAL SOLEIL..

 Aγαπητές μανούλες σήμερα θα μιλήσουμε για το νέο αντηλιακό για τα αγαπημένα μας παιδιά Capital SoLeil από την Vichy.Πήγαμε πρόσφατα για μπάνιο στη θάλασσα και είπα να δοκιμάσουμε για πρώτη φορά το συγκεκριμένο αντηλιακό.
Ουφ ευτυχώς που είναι σπρέι και απλώνετε εύκολα στο δέρμα του γιατί είναι πολύ βαρετό να φοράς αντηλιακό ειδικά σε ένα παιδί που δεν κάθεται ήσυχο μια στιγμούλααα....
Δεν έχει μυρωδιά,καλύτερα γιατί θα το φοράει ώρες.Δεν θέλω να ζαλιστεί και να το πιάσει αναγούλα από το περιττό άρωμα!
Ευτυχώς απορροφήθηκε αμέσως από το δέρμα του,δεν άφησε ούτε λαδούρα ούτε ασπρίλες χμμ πολύ καλό αυτό!!
Όλα τα καλά εδώ τα βρήκα,είναι και αδιάβροχο μάλιστα γράφει extra ανθεκτικό στο νερό! Ευτυχώς γιατί ο "νεαρός" μου όλο μπαίνει και βγαίνει απο την θάλασσα και σπαρταρά σαν το ψάρι.
Με 50+ δείκτη αντηλιακής προστασίας που έχει,είμαι καλυμμένη ότι δεν θα καεί το υπέρ-ευαίσθητο δερματάκι του,πάντα όμως με καπέλο-γυαλάκια.
Έχει αρκετά καλή ποσότητα 200ml επειδή όμως έχει αντλία με σπρέι δεν σπαταλώ πολύ από το προϊόν έτσι θα κάνω και οικονομία.
EXRTA πληροφορίες για το VICHY CAPITAL SOLEIL:Ενισχυμένη προστασία απο τις ακτίνες UVB και UVA,συμπεριλαμβάνοντας και τις μεγάλου μήκους ακτίνες UVA.Φόρμουλα πολύ ανθεκτική στο νερό 3 φορές πιο ενισχυμένη.Ανθεκτικότητα που διαρκεί για 6 20-λεπτες βουτιές στο νερό!!Είναι υποαλλεργική,paraben free,χωρίς χρώμα,χωρίς άρωμα.Δοκιμασμένο σε ευαίσθητη επιδερμίδα υπό παιδιατρικό έλεγχο.
Η παιδική σειρά VICHY CAPITAL SOLEIL περιλαμβάνει.
  • Το CAPITAL SOLEIL Γαλάκτωμα SPF 50,100ml για ευαίσθητες επιδερμίδες.
  • Το CAPITAL SOLEIL Γαλάκτωμα SPF 50,300ml.

2 σχόλια:

  1. Ειχα πολυ καιρο να ερθω απο εδω.Δεν ξεχνώ ποτέ τους μπλοκόφιλους και ετσι περνάω σήμερα για ν αφησω πολλές ευχες για εναν ομορφο μηνα.Καλο καλοκαιρι να περάσεις * • ♫ ♫ ♫ • *** • ♫ ♫ ♫ • ***

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οντως ποτε δεν μας ξεχνάς ευχαριστω πολυυυυυυ!!!καλα να περνάς κ εσυ καλο καλοκαιριιιιιιιιι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...