Κλίκαρε υπάρχουν σημαντικά εδώ!

Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013

«I am not theCancer», έρχεται στην Ελλάδα

Πρωτοποριακή έκθεση για τον προχωρημένοκαρκίνο του μαστού, με τίτλο «I am not theCancer», έρχεται στην Ελλάδα

 

 

11 Νοεμβρίου 2013 - Η πρωτοποριακή οπτικοακουστική εγκατάσταση με τίτλο I am not the Cancer”, έρχεται στην Ελλάδα στις 28 Νοεμβρίου 2013. Το τολμηρό και τεχνικά καινοτόμο έργο των διακεκριμένων βρετανών καλλιτεχνώνJohn Wynne και Tim Wainwright,  αποκαλύπτει πραγματικές εμπειρίες από τη ζωή γυναικών με προχωρημένο καρκίνο του μαστού και τις άγνωστες ιστορίες τους προσφέροντας μια σύντομη, αλλά πολύ οικεία ματιά στις σωματικές, συναισθηματικές και πρακτικές επιπτώσεις στις γυναίκες που ζουν με τη νόσο.  

 

Η έκθεση, η οποία αποτελεί μέρος της πανευρωπαϊκής καμπάνιας ενημέρωσης για τον προχωρημένο καρκίνο του μαστού “Here & Nowέχει ήδη παρουσιαστεί στις Βρυξέλλες, την Πολωνία και την Πορτογαλία. Στην Ελλάδαέρχεται για πρώτη φορά με πρωτοβουλία του ΤμήματοςΟγκολογίας της φαρμακευτικής εταιρείας Novartis και την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με  Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής».

 

Την εγκατάσταση θα πλαισιώσει έκθεση με θέμα «10 Ελληνίδες Εικαστικοί Αφουγκράζονται», όπου 10 σημαντικές Ελληνίδες εικαστικοί μιλούν για μια γυναικεία υπόθεση που μας αφορά όλους και για μια περιπέτεια ζωής που συνεχίζεται. Την έκθεση επιμελείται η Ίρις Κρητικού.

 

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή στο κοινό από την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου έως την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου, 2013, στοGazarteΒουτάδων 32 - 34 (Σταθμός Κεραμεικού), 2οςόροφος (11.00πμ – 10.00μμ). Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...